Åpnes formelt i juni 2020

De fleste er nok allerede blitt til venns med den nye rundkjøringa på E10, men ennå gjenstår en del arbeider.

Vi regner ikke med kø utenfor, trengsel og håndgemeng, men en kommunal versjon av black Friday må vi få ha i år også.

Ser du en mann i refleksvest i nabolaget som tar bilder av hus, så er det mest sannsynlig en av fem eiendomsbesiktigere som er i ditt nabolag.

Fem av elleve kommunale tomter i Hagvågen er nå solgt, og de som vil ha tomt som vender ut mot pollen må skynde seg.

Til deg som bor i et område der det kan gå snøskred, eller et område sårbart for ekstremvær

Testet kommunikasjons-beredskapen

Vestvågøy kommune må være forberedt på det meste, og utfall av strøm, internett og telekommunikasjon er et scenario som ikke er helt usannsynlig all den tid vi bor her vi bor.

Styrker vann og avløp

Ungdata er et spørreskjemabasert verktøy, som gir et bredt bilde av hvordan ungdom har det og hva de driver med i fritida.

Informasjon per 04.11.19: Legekontorene har nå fått inn årets influensavaksiner, og her kan du sjekke om du tilhører ei av gruppene som blir anbefalt å ta vaksinen.