Om det er vinter eller vår i Lofoten akkurat nå, vites ikke. Det vi derimot er helt sikre på, er at det er fredag, og tid for kortreiste nyheter. Vi byr blant annet på en ordfører som er på sponsorjakt, MGP-vinneren KEiiNO og en ny enhetsleder i tredje etasje på rådhuset.

Den norske MGP-vinneren KEiiNO kommer til Leknes under Arctic Race torsdag 15. august. De skal holde en konsert sentralt i Leknes under folkefesten, og den vil være gratis for publikum.

Vestvågøy kommune vil fremover informere mer regelmessig om hva øverste politiske ledelse er på av møter og tilstelninger, og her kommer en kort og punktvis oversikt over ordfører Remi Solbergs kalender i uka som ligger foran oss, og et tilbakeblikk på uka som gikk.

I ukas nyhetsbrev blir det både litt Arctic Race, litt rådhus og en snartur innom Bøstad skole. Pluss ymse annet.

Vi er på tur inn i en roligere værtype, til stor glede for kommunens skoleelever som kan se fram til at det er vinterferie i neste uke. Men først en tur på havet med Fygle skole og en liten runde med kommunale nyheter.

Befolkningstallene for Vestvågøy kommune er svært oppløftende, både når man ser på siste kvartal i 2018 og hele fjoråret.

Uke 8 ble rundet av med inspirasjonsdag for alle ansatte som hadde mulighet til å stille. Foredragsholderen kunne vel knapt passet bedre for oss i Vestvågøy som i år er vertskommune for Arctic Race of Norway.

Fra 1. mars er det nye retningslinjer for graving i kommunale veier, og prosessen i forkant vil være annerledes.

Vestvågøy kommune har felles hovedopptak for alle barnehagene i kommunen, både private og kommunale.

Vestvågøy kommune inviterer husstander langs kommunal veg til et spleiselag for ny asfaltering av kommunale grusveier.