Enhetsleder på Vestvågøy sykehjem, Charlott Jonassen, baker gjerne kake til kollegene på post 3 når fraværstallene foreligger.

Statsbudsjettet for 2020 påvirker Vestvågøy kommune i form av økninger i rammen, men samtidig kuttes det i annen finansiering. Resultater blir dessverre et tall med minus foran.

Styrker psykisk helse

Vestvågøy kommune har nylig ansatt en interkommunal kommunepsykolog, Adele Eilertsen, i samarbeid med Flakstad og Moskenes.

Rosa sløyfe til alle

I oktober vil samtlige ansatte på Leknes bo- og servicesenter ha rosa sløyfe på brystet, og de utfordrer like gjerne alle kommunale enheter til å gjøre det samme.

-Arbeidet med Storgata de neste to årene vil få konsekvenser for både næringsdrivende og publikum. Jeg vil oppfordre folk til å beholde det handlemønsteret de har, selv om de må kjøre eller gå en litt annen vei enn de har brukt, sier ordfører Remi Solberg.

Det er mye som ikke skal kastes i do, og det som ikke skal oppi der, forsårsaker mye trøbbel når noen tenker at "det er ikke så nøye" og bruker doen som avfallsbøtte.

-Fortsett å bruke sentrum

Det pågikk inntil torsdag kveld forhandlinger mellom partiene etter kommunestyre- og fylkestingsvalget mandag 9. september 2019. Da ble det avklart at Arbeiderpartiet og Senterpartiet har kommet til enighet om at Arbeiderpartiet skal ha ordføreren, mens Senterpartiet skal ha varaordføreren