Miljøavdelingen i Vestvågøy kommune utlyser en konkurranse hvor publikum kan tippe antall elg vi finner på vår telling.

Melding om lavtflyvning med helikopter på Vestvågøy i forbindelse med telling av elg.

I forbindelse med flyktningkrisen i Ukraina kartlegger nå Vestvågøy kommune tilgjengelige boliger dersom det skulle bli behov. Se link til registreringsskjema.

God helg med ukas nyhetsbrev!

Da kom vi i havn med nyhetsbrevet denne uka også :)

Beredskapsansvarlig Thomas Thomassen og kommuneoverlege Eva K. Nordberg informerer nærmere om beredskap i følge med atomulykker.

Vestvågøy kommune får inn en del spørsmål om tilfluktsrom fra innbyggere. Det er derfor relevant å kunne gi noen avklaringer rundt temaet.

Mye hyggelig lokalnytt også denne uka :)

Rådhuset på torsdager ellers på Apotek 1 Origobygget.

Kommunene har fått tilført nye midler fra Kommunal- og distriktsdeprtementet (KDD) til den kommunale kompensasjonsordningen del 7 og Vestvågøy har nå kr. 833.000 til fordeling. Søknadsfrist er 4. april.  Vågan, Moskenes og Vestvågøy koordinerer utlysningen.