Det er fredag, og lokalversjonen av Norge Rundt er her igjen. Dog uten katter i lyktestolper og folk på avsidesliggende fjellgårder. Men vi har høydebassenget på Ballstad, møte med nye innbyggere og mye annet å friste med.

Leter du etter ei hard pakke, med et innhold som varer en stund? Nei, vi snakker ikke om pappvin, men om bygdebøker.

Brannstasjonen 171118 bilene ankommer

NRK har laget sang om den nye brannstasjonen på Leknes.

Samtlige 10 klasser på Svarholt skole har tatt refleksvest-utfordringa fra Vestvågøy kommune.

Her kan du blant annet lese om endringer i barnevernet og Bjørn Håkons fiskekakestunt. Pluss at du får vite hvem som har jobbet i Vestvågøy kommune i 30 år.

Brannstasjonen 151118

Klokka 13.00 på lørdag åpner den nye brannstasjonen, men allerede klokka 12.30 begynner ting å skje.

Illustrasjon budsjett 2019

Vestvågøy formannskaps innstilling til budsjett for 2019 er nå tilgjengelig for publikum, og her finner du saksfremlegg og vedtak, samt alle saksdokumenter. Innspill til kommunestyret kan leveres frem til kommunestyremøtet 27. november, da budsjettet skal vedtas. De som ønsker det, kan få et opptrykt budsjettforslag i Vestvågøy kommunes servicetorg.

-Torsdag kveld vil vi gjerne møte deg, hvis du er ny, eller nesten ny her i kommunen, sier ordfører Remi Solberg.

-Dette er viktig informasjon, som vi ber publikum merke seg, sier branninspektør Tomas Johansson.

Hei, ansatte og innbyggere i Vestvågøy kommune. Å favne om alt som foregår i Lofotens største kommune klarer vi ikke, men her kommer i hvert fall noen smakebiter.