Etter åtte år som leder i Vestvågøy kommune, går enhetsleder for prosjekt og utvikling, Anne Sofie Nilsen, over i en annen stilling.

Vestvågøy kommune ønsker at alle våre barn og unge skal en meningsfull og aktiv fritid med mestring, fellesskap og venner, og inviterer derfor til idédugnad og dialogmøte.

Det inviteres til ettermiddagskaffe i allrommet på Lekneshagen onsdag 27. mars med allsang og mulighet for en svingom.

Det er gruppa Flamingo fra Vågan spiller og synger.
Arrangør er Vestvågøy frivilligsentral, med støtte fra av Den kulturelle spaserstokken

Om det er vinter eller vår i Lofoten akkurat nå, vites ikke. Det vi derimot er helt sikre på, er at det er fredag, og tid for kortreiste nyheter. Vi byr blant annet på en ordfører som er på sponsorjakt, MGP-vinneren KEiiNO og en ny enhetsleder i tredje etasje på rådhuset.

Den norske MGP-vinneren KEiiNO kommer til Leknes under Arctic Race torsdag 15. august. De skal holde en konsert sentralt i Leknes under folkefesten, og den vil være gratis for publikum.

Vestvågøy kommune vil fremover informere mer regelmessig om hva øverste politiske ledelse er på av møter og tilstelninger, og her kommer en kort og punktvis oversikt over ordfører Remi Solbergs kalender i uka som ligger foran oss, og et tilbakeblikk på uka som gikk.

I ukas nyhetsbrev blir det både litt Arctic Race, litt rådhus og en snartur innom Bøstad skole. Pluss ymse annet.

Vi er på tur inn i en roligere værtype, til stor glede for kommunens skoleelever som kan se fram til at det er vinterferie i neste uke. Men først en tur på havet med Fygle skole og en liten runde med kommunale nyheter.