Vestvågøy kommune er i startfasen av en folkeundersøkelse om koronapandemien. Vi ser nærmere på en rekke faktorer knytte til pandemien og innvirkningen pandemien har hatt for innbyggere, næringsliv og for de som var involvert i pandemihandteringen. Formell åpning av undersøkelsen vil finne sted på Vest-Lofoten videregående skole tirsdag 14. juni klokken 1100.

Vi har valgt å intervjue noen sentrale personer og få deres betraktninger i forhold til prosessen fra kommunal side. Denne gang er det Kjell Idar Berg.

Nyhetsbrev uke 23/22

Vi har valgt å intervjue noen sentrale personer og få deres betraktninger i forhold til prosessen fra kommunal side. Først ut er Sigve Olsen.

Vi minner om muligheten for å søke om utviklingsmidler via kommunens næringsfond. Søknadsfrist er 17. juni 2022.

"Fra WUHAN til VESTVÅGØY" - tirsdag 14.juni klokken 11.00. på Vest-Lofoten videregående skole.

Hyggelig med sommervær og hyggelig med nyhetsbrev fra Vestvågøy kommune.

Her kommer nyhetsbrevet for uke 21/22

Her kommer ukas nyhetsbrev.

Nå er det endelig vår, og i denne årstiden ryddes hager og det brennes bråte i beiteområder. Brenningen er ikke uten ansvar for den som skal brenne noe.

Kommunalsjef for helse og mestring i Vestvågøy kommune, Iver Sunnset, melder om et formelt samarbeid mellom Nordlandssykehuset (NLSH) og kommunene i Lofoten, Vesterålen og Salten.