Informasjon per 04.11.19: Legekontorene har nå fått inn årets influensavaksiner, og her kan du sjekke om du tilhører ei av gruppene som blir anbefalt å ta vaksinen.

Det blir lett mye fokus på innsparingsbehov, og vi kommer ikke helt utenom det i nyhetsbrevet heller. Heldigvis har vi litt annet å by på også.

Med bakgrunn i den økonomiske situasjonen i Vestvågøy kommune, har følgende epost gått ut til samtlige ansatte fra rådmann Kjell Idar Berg:

Enhetsleder på Vestvågøy sykehjem, Charlott Jonassen, baker gjerne kake til kollegene på post 3 når fraværstallene foreligger.

Statsbudsjettet for 2020 påvirker Vestvågøy kommune i form av økninger i rammen, men samtidig kuttes det i annen finansiering. Resultater blir dessverre et tall med minus foran.

Styrker psykisk helse

Vestvågøy kommune har nylig ansatt en interkommunal kommunepsykolog, Adele Eilertsen, i samarbeid med Flakstad og Moskenes.

Rosa sløyfe til alle

I oktober vil samtlige ansatte på Leknes bo- og servicesenter ha rosa sløyfe på brystet, og de utfordrer like gjerne alle kommunale enheter til å gjøre det samme.