Ønsker alle nyhetsbrevets trofaste lesere et godt nytt år!

FV 7618 Haugveien fra nr. 351 til nr. 333 stenges fra 5. januar.

Vaksineteamet har i året som har gått sørget for at alle som vil har fått sine vaksiner i henhold til vaksinasjonsprogrammet. En spesiell takk til koronateamet i Vestvågøy for fantastisk innsats i året som har gått!

Kommuneoverlegen melder at omikron nå også er registrert i Vestvågøy.

Kommuneoverlegen informerer om at barneskolen prioriteres for testing før skolestart.

Regjeringen har fordelt nye midler til kompensasjonsordningen. Vestvågøy kommune får kr. 1 024 000.

Du tester deg  deg selv og registrerer deg på nett om du er positiv.

Gledelig mange som har tatt dose 1 også denne uka. Å følge vaksineprogrammet er den beste gaven til oss alle.

Vestvågøy kommune innfører nye rutiner for utsending av fakturaer. Dette letter arbeidet for oss, og også for deg som mottar fakturaer fra kommunen.

Forvaltningsutvalget i Vestvågøy kommune har i møte den 14.12.2021 vedtatt å sende reguleringsplanforslag ut på høring og offentlig ettersyn med høringsfrist 16.februar 2022.