Vestvågøy kommune har felles hovedopptak for alle barnehagene i kommunen, både private og kommunale, med frist 1. april.

Nordland teater byr på ekstraforestilling, Felix er på ville veier og Diana Prince (Gal Gadot) må redde verden fra griske krefter i Wonder Woman 1984.

Skatteliste er nå lagt ut til offentlig ettersyn.

Status vaksinering er ukas headliner.

Planen skal gi kunnskap om fortida og avklare hvilke kulturminner vi vil ta vare på i framtida. Vi vil gjerne ha dine innspill!

Forvaltningsutvalget i Vestvågøy kommune har i møte den 9.2.2021 vedtatt å sende reguleringsplanforslag for Finneset Landskapshotell ut på høring og offentlig ettersyn. Høringsfristen er tirsdag 6. april 2021.

Forvaltningsutvalget i Vestvågøy kommune har i møte den 9.2.2021 vedtatt å sende reguleringsplanforslag for Ballstad Servicehavn ut på høring og offentlig ettersyn. Høringsfristen er tirsdag 6. april 2021.

Nyhetsbrev etter ei nydelig vinteruke.

Det ble litt tynt med bidrag til nyhetsbrevet forrige uke og derfor uteble ukas høydepunkt i uke 4. Denne uka er det publisering, og mye handler om korona.

Ideelle lag og foreninger kan nå søke Vestvågøy kommune om å få kjøpe/overta denne eiendommen. Frist for å komme med tilbud er 20. februar 2021.