Testet kommunikasjons-beredskapen

Vestvågøy kommune må være forberedt på det meste, og utfall av strøm, internett og telekommunikasjon er et scenario som ikke er helt usannsynlig all den tid vi bor her vi bor.

Styrker vann og avløp

Ungdata er et spørreskjemabasert verktøy, som gir et bredt bilde av hvordan ungdom har det og hva de driver med i fritida.

Informasjon per 04.11.19: Legekontorene har nå fått inn årets influensavaksiner, og her kan du sjekke om du tilhører ei av gruppene som blir anbefalt å ta vaksinen.

Det blir lett mye fokus på innsparingsbehov, og vi kommer ikke helt utenom det i nyhetsbrevet heller. Heldigvis har vi litt annet å by på også.

Med bakgrunn i den økonomiske situasjonen i Vestvågøy kommune, har følgende epost gått ut til samtlige ansatte fra rådmann Kjell Idar Berg:

Enhetsleder på Vestvågøy sykehjem, Charlott Jonassen, baker gjerne kake til kollegene på post 3 når fraværstallene foreligger.

Statsbudsjettet for 2020 påvirker Vestvågøy kommune i form av økninger i rammen, men samtidig kuttes det i annen finansiering. Resultater blir dessverre et tall med minus foran.