-Bruk 1 time på å bli demensvennlig

Investerer du en time i å delta i et undervisningsopplegg om demens, kan du gjøre hverdagen lettere for mange mennesker.

Vestvågøy kommune har i kraft av sin størrelse en naturlig utskifting av medarbeidere, og for tiden er det flere spennende jobber ledig i kommunen vår.

Snart helg, men bak oss ligger ei uke med små og store hendelser i det kommunale landskapet, og de kan du lese om her.

Nedbemanningsprosessen i Vestvågøy kommune er nå inne i en praktisk fase, der arbeidsgruppene fra de ulike sektorene ser på hvilket mulighetsrom man har, og blikket er foreløpig rettet mot hvilke oppgaver som skal tas bort eller gjøres på en bedre og mer effektiv måte.

Det er samenes dag i dag, og i rådhuskantina går ikke det upåaktet hen.

Når Vestvågøy sykehjem bemanner kommunens stand på YOU-messa på fredag, er det ikke nødvendigvis for å rekruttere ansatte her og nå, men videre fremover.

Vest-Lofoten Næringsforening, med Geir Kristian Johansen i spissen, har nå lagt til rette for en midlertidig vei mellom Lofoten Bakeri og Fagmøbler.

Mandag 3. februar var det informasjonsmøte om corona-viruset for alle kommunene i Nordland i regi av fylkesmannen.

I denne ukas nyhetsbrev kan du lese om tomtesalg, samfunnssikkerhet, en avholdt kommunalsjef som fylte seksti og ymse annet fra kommunen vår.

Øvde på evakuering

Fokuset på risiko og sårbarhet er betydelig skjerpet de siste årene, og i Vestvågøy kommune gjør vi det vi kan for å ha tærne lengst fremme i skoene når det gjelder beredskap.