Her kommer denne ukens nyhetsbrev. Har du innspill til hva vi bør opplyse om? Eller spørsmål? Ta kontakt.

Alle lag, foreninger, borettslag, skoleklasser, barnehager, vennegjenger, unge som gamle, inviteres til dugnad for å holde Vestvågøy ren. Bli med på årets vårrengjøring!

Hva er bra med å bo i kommunen vår? Hva er ikke godt nok i kommunen vår? Hva skal til for at vi skal tiltrekke oss nye innbyggere?

Mange veldig gode initiativ fra lag, foreninger og privatpersoner. Godt oppmøte på mange av arrangementene. Mye latter og glede.

Bli med inn i framtiden på Thon Hotel i Svolvær 19. april.

Marihøna barnehage har ledig stilling som barnehagelærer i 100% fast stilling fra 1. august 2018. Søknadsfrist 23.04.18.

Risaksla barnehage har to ledige stillinger som barnehagelærere uten lederansvar fra 15. august 2018. Søknadsfrist 02.05.18.