Her kommer ukas nyhetsbrev.

Vi minner om muligheten for å søke om utviklingsmidler via kommunens næringsfond. Søknadsfrist er 17. juni 2022.

Nå er det endelig vår, og i denne årstiden ryddes hager og det brennes bråte i beiteområder. Brenningen er ikke uten ansvar for den som skal brenne noe.

Kommunalsjef for helse og mestring i Vestvågøy kommune, Iver Sunnset, melder om et formelt samarbeid mellom Nordlandssykehuset (NLSH) og kommunene i Lofoten, Vesterålen og Salten.

I tillegg til spylingen som vil foregå i Stamsund i uke 20 vil det også bli behov for å stenge vannet 30. mai klokken 20:00, vannet er ventet å være tilbake innen klokken 07:00.

Gled deg med ukas nyhetsbrev selv om våren ikke helt har kommet enda :)

Med våren i anmarsj avdekkes behovet for å rydde i våre nærområder for avfall som har kommet på avveie og tatt veien i naturen gjennom vintermånedene.

Ekstraordinær mulighet for inntil 100% tilskudd fra ENOVA til etablering av ladeinfrastruktur elbil. Søknadsfrist 23. mai 2022.

OPPDATERING 11/5-22: endret uke for Stamsund fra uke 21 til uke 20.

Vårens/sommerens vakreste eventyr for vann og avløp i Vestvågøy kommune tar til i uke 21 (Stamsund), uke 22 (Gravdal/Ballstad) og uke 24 (Leknes/Fygle og Bøstad/Tangstad/Opdøl), da skal nemlig de kommunale hovedvannledningene spyles.

Vann og avløp må gjennomføre regelmessig rengjøring av de kommunale hovedvannledningene i Vestvågøy kommune. Nå skal det spyles i perioden 16. mai - 20. mai (uke 20), 30. mai – 3. juni (uke 22) og 12. juni - 17. juni (uke 24). Her kan du lese mer om arbeidet som gjøres for å sikre god vannkvalitet i kommunen.

De med sprinkelanlegg må også være oppmerksomme på at dette selvfølgelig også vil bli uten vann.