Her kommer denne ukens nyhetsbrev. Har du innspill til hva vi bør opplyse om? Eller spørsmål? Ta kontakt.

Folkehelseinstituttet har denne uken fått bekreftet et meslingtilfelle hos en helsearbeider i Vestvågøy kommune. Den ansatte er smittet i utlandet, og er ikke vaksinert for meslinger.

Kommunestyret hadde tirsdag 13. februar et arbeidsseminar med tema bassengstruktur og svømmeundervisning. Her finner du presentasjoner og "veggaviser" som var utgangspunkt for samtale og diskusjon på seminaret.

Ledig fra 1. juli 2018: 100 prosents stilling med ansvar for energi- og klimaarbeidet knyttet til kommunale bygninger.

Tove Gjernes ble 70 år 29. januar og ble hyllet med egen sak fra de andre helsesøstrene.

Vi tilbringer en stor del av livet på jobben, og trivsel er vesentlig. Men det som skaper trivsel for noen, er ikke alltid like trivelig for andre.