(retesten var negativ og vedkommende er ikke smittet)

En overkommelig mengde saker i ukas nyhetsbrev.

Noen nye nyheter og en oppsummering av det vi har lagt ut denne uka som enkeltsaker.

Vest-Lofoten næringsforening og handelsstanden har etterspurt et tilbud om bobilcamping i nærheten av Leknes sentrum. Nå er tilbudet etablert for sommersesongen 2020.

Formannskapet i Vestvågøy kommune har i møte den 17.06.2020 vedtatt å sende forslag til friluftsforskrift for Hauklandstranda ut på høring og offentlig ettersyn med frist 23.08.20.

Sommer, sol og snart ferie for mange. Vi gleder oss til å slappe av og samle krefter, men først tar vi oss tid til å lese noen nyheter og få med oss en hilsen fra ordføreren.

På tampen av uka kom de inn en del saker som gjør at vi kan samle det i et kort nyhetsbrev. Ha ei strålende helg i sola!

Konstituert kultursjef Trond Handberg kan informere om at flere av kommunens idrettslag har forsynt seg godt av spillemiddelpotten i år. Totalt kr 3.803.000 kom inn i klubbkasser på Vestvågøy.