Lag og foreninger - husk foredrag på Meieriet Bibliotek 1. desember kl. 18.00 - Påmelding!

Vest-Lofoten Næringsforening inviterer til møter for næringslivet - 7/12 til lunsj på Sørvågen og til frokost på Leknes 9/12.

Kommunalt ansatte med 30 års tjenestetid ble hedret

Ukens nyhetsbrev uke 48/22. Ha ei god helg!

Forvaltningsutvalget i Vestvågøy kommune har i møte den 23.08.2022 vedtatt å sende reguleringsforslaget ut på høring og offentlig ettersyn med høringsfrist 17. januar 2023.

Snart helg med feiring av Leknes by.

Være med å hedre Benjamin Einarsen på Meieriet bibliotek kl. 15.00 den 26. november

Roger Larsen var en av de som tok initiativet til at Leknes fikk bystatus for 20 år siden. Søndag 20. november deltar han i feiringen på Meieriet kultursenter.

Denne uka har bydd på et nydelig høstvær med full sol og -måne. Vi kan by på edru kommunale nyheter ved ukas slutt :)

YOU-komiteen inviterer bedrifter til deltakelse på YOU-messa for Vest-Lofoten 3. februar 2023. Påmeldingsfrist for deltakelse med stand er 7. desember.