På en søkkvåt fredag er det godt å sitte inne og lese nyhetsbrev fra Vestvågøy kommune.

Det handler om plan, klima og næring denne uka.

Krisepakke 2 gjelder for perioden 12. mars til og med 31. august 2020. Søkerne må være registrerte i Frivillighetsregisteret.

Et aldeles kort nyhetsbrev har vi tid til før helga.

Verdens overdosedag skal bidra til å minnes de døde og skape bevissthet om at overdoser kan forebygges. Vestvågøy kommune har den siste tiden hatt fokus på overdoser og overdosedødsfall og forebygging av dette.

Folkehelseuka har vært arrangert i en rekke år i Nordland og også i Vestvågøy. På grunn av bl.a. koronasituasjonen har vi dessverre ikke i år lokale folkehelsemarkeringer, men Nordland fylkeskommune har daglige webinarer hele uka som vi deler her. Webinarene tas opp og vil være tilgjengelig i flere dager, slik at de kan vises selv om tidspunktet for direktesendingen ikke passer for alle.

Områdene Bøstad - Tangstad - Bø og Stamsund - Skifjorden - Steine

Det har vært en hektisk periode, spesielt for helse- og skolesektoren. Nyhetsbrevet preges også av dette, men vi har fått plass til litt annet stoff også.