Det blir en helt spesiell påske i år, men den blir garantert bedre og tryggere hvis vi følger nasjonale og lokale råd. Her kan du lese kommuneoverlegenes råd for påsken 2020.

Skolene tar påskeferie i dag, og både elever og lærere får en velfortjent pust i bakken etter tre uker med en skolesituasjon helt utenom det vanlige. Vi begynner derfor i klasse 10D ved Leknes skole, som fikk seg en hyggelig og trolig ganske uventet overraskelse denne uka.

Kommuneoverlege Øystein Tollåli kan bekrefte et nytt smittetilfelle på Vestvågøy i dag fredag 3. april.

Vestvågøy kommune har i dag besluttet at de kommunale barnehagene og skolene holder åpent og gir et tilbud om tilsyn i påsken. Dette gjelder KUN for barn av foreldre i samfunnskritiske funksjoner som ikke har andre muligheter for tilsyn.

Lofoten interkommunale legevakt leverer ut rent brukerutstyr til personer som injiserer rusmidler.

Vestvågøy kommunestyre stiller seg bak tilrådingen fra kommunelegene i Lofoten og Vesterålen, og vedtok i dag deres forslag til forlengelse av karantene-vedtaket. Her kan du lese hele vedtaket som kommunstyret i Vestvågøy fattet i dag, tirsdag 31. mars 2020. Kommunestyremøtet ble avholdt på den digitale plattformen "Teams".

Pedagogisk leder i 100 % stilling med lederansvar på småbarnsavdeling, med mulighet for fast stilling fra 1/5- 20, samt pedagogisk leder i 100 % stilling uten lederansvar på storbarnsavdeling i vikariat fra 1/8-20- 30/6-21.

Status for påvist koronasmitte i Vestvågøy søndag 29. mars er at det ikke er nye tilfeller. -Det er kun det ene tilfellet det ble opplyst om på fredag, bekrefter kommuneoverlege Øydis Hana ved 13.40-tiden.

Kommuneoverlegeteamet uttaler fredag 27. mars at de har god kontroll på smitteoppsporingen rundt den innbyggeren i vår kommune som fikk påvist koronasmitte.