Lurer du på noe i forbindelse med planen som nå ligger ute på høring med frist 3. juni? Da kan du delta på våre planlagte møter på rådhuset eller treffe en arealplanlegger på Meieriet.

Branningeniør Øyvind Brattli og feier Alexander Pedersen har en klar oppfordring til potensielle bråtebrennere: Gi oss påskefred!

Torsdag før påske var alle tiendeklassene på Leknes i Hagskaret, der det ble akt og gått på ski. Elevene fikk et helt fantastisk vær, noe vi ser på disse bildene som vi har fått fra skolen.

Skolen hadde valgt det gamle hoppanlegget som base camp, der forholdene for aking og soling skal være utmerkede. Takk til lærer Bjørn Kyrre Hanssen som tok bilder til kommunens hjemmeside.

Nå er alle datoene klare. NB: det er kommet endringer.

Lørdag 27. april er det duket for Våronnas festforestilling, og her blir det irsk musikk så det holder!

Kommunedelplanens arealdel er nå ute på høring, med høringsfrist 3. juni. Arealplanleggerne kommer i den anledning til å ha kontor i 2. etasje på Meieriet følgende datoer:

• 23/4 kl. 14-17
  • 25/4 kl. 16-20
  • 30/4 kl. 14-17
  • 2/5 kl. 16-20
  • 14/5 kl. 16-20
  • 16/5 kl. 14-17

Denne uka ble listeforslagene til høstens kommune- og fylkestingsvalg lagt fram, og Norges Fiskarlag var her for å se på avfallshåndtering i havnene i kommunen vår. Dette, og mer til kan du lese om i ukas nyhetsbrev.

Arbeidet som havnedrift i Vestvågøy kommune havn og Lofoten Avfallsselskap (LAS) gjør for å få kontroll på avfall i havnene, har vakt interesse i Norges Fiskarlag.

Vestvågøy kommune er på tur til å få en godt forankret og gjennomarbeidet arealplan. Den, og  mer til, kan du lese om i uka nyhetsbrev.