Lærere og barnehagelærere kommer ikke rekende på ei fjøl, og kommunene må rett og slett ut å hanke de inn.

Nok en gang kan vi by på et variert nyhetsbrev, og det kunne vi ikke gjort uten alle bidragene fra engasjerte ansatte i kommunen vår. Takk for bidragene, og husk at både små og store hendelser er av interesse for felleskapet.

Det er varslet kraftige vindkast i morgen, lørdag. Vestvågøy kommune vil derfor oppfordre sine innbyggere til å tenke «føre-var».

Leder for Vestvågøy Eiendomsdrift, Arild Jakobsen, kan nå bekrefte at Borge Bygdeheim er solgt.

Kjenner du noen som har omsorg for barn? Vil du bidra til forskningsbasert kunnskap om effekten av å delta i en foreldreveiledningsgruppe? Da skal du lese videre her.

I forrige uke holdt forsker Lars Ueland Kobro foredraget "La oss gjøre det sammen" på Meieriet Kultursenter.

For første gang har Vestvågøy kommune arrangert læringsnettverk i pasientsikkerhetsarbeid, og denne gangen var temaet ernæring.

Februar er en god arbeidsmåned. Ingen ferier kommer susende inn fra siden, og det blir kontinuitet i det man holder på med.

Berg Kjell Idar kriseledelse viser område på Ballstad 280119

Uke fem fikk en heftig start for de fleste av oss, med stengte veier, stengte skoler og et nedsnødd kommunesenter. Utover mandagen kom det nye utfordringer, med snøras og evakuering.

Klokka 12.25 ble de resterende åtte bygningene på Ballstad frigitt fra evakueringen, som politimesteren i Nordland beordret mandag 28. januar.