Formannskapet vedtok tirsdag 11. desember å sende de fire kommunedelplanene ut på høring.

Her kan du lese om hvordan de ansatte på Vestvågøy sykehjem skaper et miljø beboerne finner ro og trivsel i, og du får vite hvilken skoleklasse som vant trekningen om charterbuss fra Boreal. Vi skal også innom Arctic Race of Norway, brannvern og litt beredskap må vi også ha med.

November ligger bak oss, og vi er klare for julemåneden. Men først til noen av ukas hendelser lokalt i kommunesektoren.

Hei!. Tusen takk for kjempefine refleksvester, skriver Heidi Rasmussen Åland på Eltoft Montessoriskole.

Her fyller vi på med refleksvest-bilder fra Buksnes skole

Her fyller vi på fortløpende med refleksvestbilder fra Leknes skole.

Fygle skole har sendt oss både enkeltklasser, et bilde av alle på skolen og også av refleksambassadørene.

Ballstad-elevene har tatt i bruk refleksvestene.

Kulturpriskonsert 251118

Klokka 18.00 er det konsert og kulturprisutdeling i Meieriet Kultursenter på Leknes. Det er ordfører Remi Solberg som skal overrekke Gunnlaug Bjørgo Larsen kulturprisen for 2018.

Det er fredag, og lokalversjonen av Norge Rundt er her igjen. Dog uten katter i lyktestolper og folk på avsidesliggende fjellgårder. Men vi har høydebassenget på Ballstad, møte med nye innbyggere og mye annet å friste med.