-Kunne du tenke deg å gå en meningsfylt søndagstur, så hører vi gjerne fra deg, sier Lena Mikalsen og ordfører Remi Solberg i innsamlingskomiteen for TV-aksjonen på søndag.

Her kommer denne ukens nyhetsbrev. Har du innspill til hva vi bør fortelle om? Eller spørsmål? Ta kontakt.

Det foreligger kun tre saker som er klar til kommunestyremøtet tirsdag 30. oktober. Ordfører Remi Solberg velger derfor, i samråd med administrasjonen, å avlyse møtet.

TVaksjonen2018_formannskapet

- Vi kan ikke være dårligere enn naboen i øst, heller litt bedre, sier et for anledningen samstemt Vestvågøy formannskap.

Her kommer denne ukens nyhetsbrev. Har du innspill til hva vi bør opplyse om? Eller spørsmål? Ta kontakt.

Eva-Mari Rahkola og Heidi Bergsli holdt innlegg på besøksforvaltningsseminaret (11-12/9 i Svolvær) med utgangspunkt i spørsmålet: Hvordan kan vi bruke plansystemet og en tverrfaglig organisering og koordinering til å implementere besøksforvaltning i kommunen? Planleggerne har også spurt varaordfører Anne Sand om hva hun tenker om besøksforvaltning i Vestvågøy.

Vestvågøy eiendomsdrift KF utlyser fem faste stillinger fra 10- til 60% og tilkallingsvikarer.

Jobber du med yngre barn? Konsultasjonsteamet mot vold og seksuelle overgrep i Vestvågøy kommune arrangerer fagdag for alle ansatte som jobber med barn.