Her kommer en rapport fra syvende klasse ved Buksnes skole, som vant reflesvest-konkurransen i regi av Vestvågøy kommune og Boreal Transport. Takk til Astrid Holsmo Bendiksen for en flott rapport, som dere kan lese her.

Før vi går inn i pinsehelga, byr vi på litt kommunal informasjon om likt og ulikt, stort og smått. Les om areaplanen, fornøyde ansatte på Soltun, og bli med inn i Valberg skole som nå blir lagt ut for salg.

Da en av våre barnehagelærere skal ut i svangerskapspermisjon søker vi etter en barnehagelærer i 100% stilling. 1-års vikariat fra 01.10.19.  Mulighet for tiltredelse allerede fra midten av august.

Det skjer mye i kommunen vår akkurat nå, og her kommer noen smakebiter.

I dag, tirsdag 14. mai, og i morgen, markerer Lofoten mot Sellafield at det britiske atomanlegget er lagt ned.