Viktig melding

Utekontakten

Utekontakten er et forebyggende, gratis og frivillig tilbud for ungdom mellom 12 og 25 år.

Hva kan Utekontakten hjelpe deg med?

Utekontakten jobber for at alle ungdommer i Vestvågøy kommune skal ha det bra. Vi jobber oppsøkende og du kan møte oss på steder hvor ungdom er, for eksempel på Lofotsenteret, Meieriet, skolen, ungdomsklubben eller ute. Vi vil gjerne høre hvordan det er å være ung her i kommunen, hva du som ungdom er opptatt av og hvordan du har det.

Det er helt frivillig å være i kontakt med Utekontakten. Ungdom kan snakke med oss om alt, og ingenting er for stort eller lite. Tema ungdom kan ta opp kan for eksempel være skole, arbeid, fritid, psykisk helse, familie, venner, rus, seksualitet, kropp, selvfølelse og ensomhet.

Utekontakten samarbeider med andre tjenester som møter ungdom og vi kan også hjelpe ungdom videre til andre tjenester når det er behov for det.

Utekontakten samarbeider med andre tjenester som møter ungdom og vi kan også hjelpe ungdom videre til andre tjenester når det er behov for det.

Taushetsplikt

Utekontakten har taushetsplikt. Det vil si at det du som ungdom velger å fortelle, ikke kan fortelles videre uten at du gir lov til det. Utekontakten har likevel også meldeplikt. Det vil si at om det du forteller er til skade for deg selv eller andre, så må utekontakten gå videre med dette.  Da vil alltid utekontakten snakke med deg som ungdom først!

Slik når du Utekontakten

Trenger du noen å prate med er det bare å ta kontakt. Du må gjerne hilse på oss om du ser oss ute og du kan gjøre en avtale om samtale når du treffer oss eller på sms eller telefon. Du kan ringe eller sende sms til telefon: 48078265, og vi svarer så fort vi har mulighet. Vi jobber hver tirsdag kveld, og er også tilgjengelig på dagtid de andre ukedagene.

Vi holder til i Origobygget i 3.etg, ved siden av helsestasjonen for ungdom.

Du finner oss også på facebook og instagram.

Kontakt

Utekontakten Vestvågøy
E-post
Mobil 48 07 82 65

Rådhusgata 6
Origobygget i 3.etg,
ved siden av helsestasjonen for ungdom

Instagram: utekontaktenvestvagoy

Facebook: Utekontakten Vestvågøy