Viktig melding

Sjøkanten barnehage

Barnehage åpnet i september 2007. Barnehagens beliggenhet er nede ved sjøen i et flott naturområde som innbyr til lek, utforskning og utfordring. I lyse og trivelige lokaler er planløsninger og utforming tilrettelagt med store fellesarealer og flere grupperom, som gir barna rolige omgivelser med muligheter for å utvikle den gode leken. Barnehagen har to avdelinger med plass til 50 barn i alderen 0-6 år.

Sjøkanten barnehage åpnet i september 2007 i Breidablikk på Leknes. Barnehagens beliggenhet er nede ved sjøen i et flott naturområde som innbyr til lek, utforskning og utfordring.

I lyse og trivelige lokaler er planløsninger og utforming tilrettelagt med store fellesarealer og flere grupperom, som gir barna rolige omgivelser med muligheter for å utvikle den gode leken. 

Barnehagen har to avdelinger med plass til 50 barn i alderen 0-6 år.

Vi arbeider for et godt og helhetlig oppvekstmiljø som fremmer allsidig utvikling. Vårt hovedsatsningsområde er sosial handlingsdyktighet og språk, tekst og kommunikasjon. Fysisk aktivitet og helse vil være en naturlig del av barnehagehverdagen. Barnehagen har et maritimt konsept, det vil si at vi tar utgangspunkt i kystkulturen for å gi barna en nærmere tilknytning til livet langs kysten, sjøen og fjæra.

Kontakt

Sjøkanten barnehage
Styrer: Bjørg Rostad Hansen
E-post
Telefon 76 08 88 10

Adresse

Tobbenesosen 5
8370 Leknes