Viktig melding

Risaksla barnehage

Risaksla barnehage er en barnehage med 4 avdelinger med plass til 70 barn i alderen 0-6 år. Barnehagen holder til i et nytt bygg som ligger helt i skogkanten. Med marka og skogen som nærmeste nabo er det naturlig for å ha friluftsliv som hovedsatsningsområde. Sosial kompetanse er et område som barnehagen har jobbet med over lang tid. 

Risaksla barnehage er en 4 avdelings barnehage med plass til 70 barn i alderen 0-6 år. Barnehagen er lokalisert på Gravdal, og har tilhold i et nytt praktbygg som ligger helt i skogkanten. Med marka og skogen som nærmeste nabo er det naturlig for oss å ha friluftsliv som  hovedsatsningsområde. Sosial kompetanse drar vi inn i det meste vi gjør, og det har vært et område vi har jobbet med over lang tid. Det siste året har vi jobbet med realfag i barnehage. Barnehagen er med i et prosjekt som jobber for å få mer realfag inn i barnehagehverdagen.

I 2017 rustet vi opp utelekeområdet for 5 millioner. Vi våger påstanden av vi har nord Norges fineste uteområde, hvert fall som kan kjøpes for penger. Uteområdet er todelt, ett for de minste barna, og ett for de største. Her er det utfordringer for absolutt alle.

Personalgruppen består av renholder,  7 barnehagelærere, 5 barne- og ungdomsarbeidere og 5 assistenter.

Kontakt

Risaksla barnehage
Styrer: Ørjan Bringslimark
E-post
Telefon 76 05 55 40

Adresse

Sykehusbakken 65
8372 Gravdal