Her kommer denne ukens nyhetsbrev. Har du innspill til hva vi bør opplyse om? Eller spørsmål? Ta kontakt.

Eva-Mari Rahkola og Heidi Bergsli holdt innlegg på besøksforvaltningsseminaret (11-12/9 i Svolvær) med utgangspunkt i spørsmålet: Hvordan kan vi bruke plansystemet og en tverrfaglig organisering og koordinering til å implementere besøksforvaltning i kommunen? Planleggerne har også spurt varaordfører Anne Sand om hva hun tenker om besøksforvaltning i Vestvågøy.

Vestvågøy eiendomsdrift KF utlyser fem faste stillinger fra 10- til 60% og tilkallingsvikarer.

Jobber du med yngre barn? Konsultasjonsteamet mot vold og seksuelle overgrep i Vestvågøy kommune arrangerer fagdag for alle ansatte som jobber med barn.

Å stå nært noen som sliter med rus og/eller psykiske lidelser kan være svært vanskelig. NKS Veiledningssenter for pårørende inviterer til gratiskurs for pårørende.

Representanter for de 23 bedriftene i reiselivsnettverket Destinasjon Ballstad var samlet på Lofotr Vikingmuseum 6/9 til oppsummering av første år av et treårig utviklingsprosjektprosjekt. Det har vært et travelt år med mange aktiviteter og  mye arbeid, men den felles satsingen er kronet med fantastiske resultater. Vestvågøy kommune og Innovasjon Norge er økonomiske bidragsytere til arbeidet i utviklingsnettverket på Ballstad.