Viktig melding

Nå er jakten etter ny kommunedirektør i gang

Nå kan du søke på stillingen som kommunedirektør i et av verdens vakreste øyrike! Vestvågøy er Lofotens mest folkerike kommune, med et yrende liv for møter, opplevelser, utvikling og kompetanse. 

Kommunedirektør Morten er snart klar for å gi roret videre, og vi ser nå etter en ny toppleder som kan fortsette det gode arbeidet. Som kommunens øverste administrative leder får du ansvar for å drifte og videreutvikle kommunen i tett samspill med våre folkevalgte og dyktige medarbeidere. 

Du kan lese mer eller søke på stillingen her – på finn.no

 

Fire personer foran inngangen til rådhuset - Klikk for stort bildeFra venstre: Gard Eide Larsen (kommunalsjef for «samfunn og teknikk» og assisterende kommunedirektør), Jonny Finstad (ordfører), Laila Salomonsen (HR-sjef), Bianca Halvorsen (kommunalsjef for «oppvekst»). Vestvågøy kommune

 

Vi ser etter en kommunedirektør som forstår betydningen av ledelse, organisasjonsutvikling, god forvaltning og økonomistyring – og som vil være en aktiv pådriver i å videreutvikle potensialet vi har.

 

«Vestvågøy kommune har hatt en god utvikling de siste årene, og det er nå et stort mulighetsrom for samfunnet vårt. Vi må fortsette omstillingsarbeidet som allerede er i gang. Jeg har stor tro på at Vestvågøy skal klare det, og kommunen har meget gode framtidsutsikter.» – Morten Dyrstad, avtroppende kommunedirektør i Vestvågøy kommune.  

 

 

Tre personer som står og har en samtale - Klikk for stort bildeFra venstre: Morten Dyrstad (kommunedirektør), Remi Nilsen (påtroppende økonomisjef) og Gard Eide Larsen (kommunalsjef for «samfunn og teknikk» og assisterende kommunedirektør). Vestvågøy kommune