Vestvågøy kommune inviterer husstander langs kommunal veg til et spleiselag for ny asfaltering av kommunale grusveger.

Vil du bidra med aktiviteter i folkehelseuka? Vi håper virkelig det!

Her kommer denne ukens nyhetsbrev. Har du innspill til hva vi bør opplyse om? Eller spørsmål? Ta kontakt.

Visste du at Vestvågøy kommune eier et teater sammen med Nordland fylkeskommune og kulturdepartementet? Kom og se hva det er Figurteatret driver med.

Her kommer denne ukens nyhetsbrev. Har du innspill til hva vi bør opplyse om? Eller spørsmål? Ta kontakt.

Per i dag er 3113 digitale postkasser registrert i Vestvågøy kommune. Denne trenden ønsker vi at flere blir med på.

Vi har ledig vikariat som pedagogisk leder på 0-3 års avdeling, fra 01.02-18  -  01.07-18 med mulighet for fast jobb fra høsten 2018.

Arbeidet med å få ferdigstilt en visningsleilighet for velferdsteknologi og andre hjelpemidler er nå godt i gang.