Jobber du med yngre barn? Konsultasjonsteamet mot vold og seksuelle overgrep i Vestvågøy kommune arrangerer fagdag for alle ansatte som jobber med barn.

Her kommer denne ukens nyhetsbrev. Har du innspill til hva vi bør opplyse om? Eller spørsmål? Ta kontakt.

Å stå nært noen som sliter med rus og/eller psykiske lidelser kan være svært vanskelig. NKS Veiledningssenter for pårørende inviterer til gratiskurs for pårørende.

Representanter for de 23 bedriftene i reiselivsnettverket Destinasjon Ballstad var samlet på Lofotr Vikingmuseum 6/9 til oppsummering av første år av et treårig utviklingsprosjektprosjekt. Det har vært et travelt år med mange aktiviteter og  mye arbeid, men den felles satsingen er kronet med fantastiske resultater. Vestvågøy kommune og Innovasjon Norge er økonomiske bidragsytere til arbeidet i utviklingsnettverket på Ballstad.

Lofoten Heimevernsområde 16201 vil gjennomføre sin årlige trening for alle tilhørende mannskaper, lokalt i Lofoten, i tidsrommet søndag 2. til og med fredag 7.september 2018.

Innbyggerne i Vestvågøy kommune kan fremme skriftlig forslag på aktuelle kandidater innen 7. september 2018 kl 14.00

Barnehagestyrer Tor Ivar Saupstad er storfornøyd med sin nye arbeidsplass.

Etter et ras på Uttakleiv torsdag, engasjerte kommunen geolog fra Sweco.