Bruddet skjedde på en vannledning som ligger på oversiden av Villaveien på Fygle.

VGlista

Etter et fantastisk engasjement fra hele kommunen, er dagen kommet: VG-lista er på Leknes! Aktivitetene i Storgata og på rådhusplassen starter nå kl 12, mens selve konserten starter kl 18. Vi forventer masse folk og god stemning. Her kommer noen tips til hvordan dagen kan bli best mulig for alle som skal delta. Vær ute i god tid, følg anvisning fra de med «uniform», skriv mobilnummer på armene til barna, avtal møtested med de du er sammen med, og få i deg nok mat og drikke.

Fra november 2016 til november 2018 får unge kvinner født etter 1991 tilbud om gratis HPV-vaksine for beskyttelse mot livmorhalskreft.

Her kommer denne ukens nyhetsbrev. Har du innspill eller spørsmål. Ta kontakt.

Her kan du gå på do, her kan du kaste søppel, disse gatene stenges og her blir det lagt til rette for parkering.

Vi ønsker anbud på vinterdrift av kommunale veger fra høsten 2017 til våren 2021, med opsjon for sesongen 2021-2022.

Her er oppdatering fra Telenor i uke 26

Her er denne ukens nyhetsbrev fra kommunen. Har du spørsmål eller innspill? Ta kontakt.