Viktig melding

BUA Vestvågøy

Vi gleder oss til å låne bort det vi har!

Har du lyst å prøve noe nytt? Og det, helt uten at du må kjøpe utstyret først? Bare stikk innom BUA. Hos oss kan du låne masse utstyr helt gratis. Sommer og vinter. Prøv aktiviteter du aldri har gjort før. Eller, kom gjerne igjen, og prøv noe du liker å gjøre.

Om BUA

BUA er en ideell organisasjon som vil gjøre det enklere å være fysisk aktiv. BUA skal gjøre det enklere for barn og unge å prøve flere og mer varierte aktiviteter, uten å øke forbruket.

Det er enklere enn du tror

Når du først er i BUA, finner du utstyret du trenger og avtaler hvor lenge du ønsker å låne det. Første gang du låner hos oss må du vise legitimasjon. Er du under 18 år, må du ha med en voksen
første gang.

Det skal jeg teste

I BUA finner du utstyret du trenger. BUA finnes over hele landet. Det varierer litt hva som finnes i de ulike BUAène, men alle har bra utstyr å låne ut. Stikk innom BUA Vestvågøy og se hva vi har.

Om vinteren er det vanlig å finne ulike typer skiutstyr, skøyter, truger, tursekk sovepose og mere til. I sommersesongen kan du låne diverse friluftsutstyr, skateboard, surfebrett, SUP brett,sykler, sparkesykkel
og mere til.

Bra utstyr er det også

Vi sørger for at utstyret er av bra kvalitet. Enten det er helt nytt eller brukt. Vi går over utstyret etter bruk, men er avhengig av at du tar vare på utstyret når du låner det. Når sesongen er over, sommer som vinter, tar vi et grundigere vedlikehold av utstyret. Alt for at du skal låne utstyr av bra kvalitet.

Kontakt

BUA Vestvågøy
E-post

Adresse
Storgt.37, Rådhuset

Åpningstid
Tirsdag og torsdag kl. 16.00 - 19.00

Vi gleder oss til å låne bort det vi har!