Utekontakten

Utekontakten er et forebyggende, gratis og frivillig tilbud for ungdom mellom 12 og 25 år.

Hva er Utekontakten?

Utekontakten jobber feltarbeidere som oppsøker ungdommer der ungdommer er, og vi er opptatt av å jobbe for og med ungdommen. Du kan møte oss for eksempel på Meieriet, på gata, på kjøpesenteret, på skolen, i sosiale media, på et arrangement eller andre steder ungdom oppholder seg. Vi snakker med ungdom slik at ungdommene skal bli kjent med oss og vite hva utekontakten kan gjøre for dem, og for at vi skal få vite om hvordan det er å være ung i Vestvågøy kommune.

Hvem jobber i Utekontakten?

Utekontakten har én ansatt, Kathrine Ramstad, som vil gå oppsøkende sammen med andre som også jobber med ungdom i kommunen, f.eks. på Qltura eller oppfølgingstjenesten.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ungdom kan snakke med utekontakten om alt, og ingenting er for stort eller lite. Tema ungdom kan ta opp kan for eksempel være skole, arbeid, fritid, psykisk helse, familie, venner, rus, seksualitet, kroppsbilde, selvtillit og ensomhet.

Utekontakten samarbeider med andre tjenester som møter ungdom for å skape endring og å kunne bistå ungdom i å mestre eget liv. Vi kan også lose ungdom videre til relevante hjelpeinstanser når det er behov for det.

Taushetsplikt

Utekontakten har taushetsplikt. Det vil si at det du som ungdom velger å fortelle, ikke kan fortelles videre uten at du gir lov til det. Utekontakten har også meldeplikt. Det vil si at om det du forteller er til skade for deg selv eller andre, så må utekontakten gå videre med dette.  Da vil alltid utekontakten snakke med deg som ungdom først!

Slik når du utekontakten

Trenger du noen å prate med er det bare å ta kontakt. Du når utekontakten best ved å ringe eller sende sms til telefon: 48078265, og vi svarer så fort vi har mulighet. Når utekontakten ikke er ute og møter ungdom, kan man nå utekontakten i Origobygget i 3.etg, ved siden av helsestasjonen for ungdom.

Hvis du vil snakke med utekontakten er det bare å gjøre en avtale enten når du treffer utekontakten ute, på sms eller telefon. Du finner oss også på facebook og instagram.

Kontakt

Utekontakten Vestvågøy
E-post
Mobil 480 78 265

Origobygget i 3.etg,
ved siden av helsestasjonen for ungdom

Instagram: utekontaktenvestvagoy
Facebook: Utekontakten Vestvågøy