Møteplassen

Møteplassens lokaler er midlertidig stengt grunnet korona. 

 

Tilbudet på Møteplassen er pr. 24.03 turgruppe mandager og torsdager kl. 10.45 - ca.13.00. Vi møtes ved busstoppene ved Skubru-gården og det mulighet til maksimalt fire stykker hver gang. Påmelding til Beathe: 415 32 494. Vi tar smittevernsrådene på alvor og holder god avstand. 

Foreløpige turdestinasjoner: 

  • Mjånesset
  • Fugletårnet på Storeidet 
  • Lysløypa
  • Borgatoppen
  • Granliveien
  • Bolle
  • Storeide
  • Fygle

For øvrig kan du delta i Møteplassens daglige bildeutfordring 

 

Trenger du noen å snakke med kan du ringe den psykososiale samtaletelefonen, mandag-fredag: 10-14: 905 45 530

Beathe er tilgjengelig for samtaler over telefon mandag til fredag på dagtid: 415 32 494.

 

 

Her trenger du ingen henvisning. Møteplassen er et treffsted for alle som selv opplever at de er i målgruppen som ønsker å møtes for sosialt samvær og drive med ulike aktiviteter. Møteplassen holder for tiden til ved Buksnes Menighetshus på Leknes. Møteplassen holder åpent på dagtid mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Vernepleier Beathe Dømbe leder Møteplassen, velkommen innom for en prat!

Formålet med en møteplass:

Møteplassen jobber ut fra en forutsetning om at alle mennesker har iboende ressurser og muligheter for vekst og utvikling. Møteplassen ønsker å bidra til å gi en meningsfull hverdag, motvirke ensomhet og isolasjon, og vektlegger relasjonsbygging.

 

Hva skjer på Møteplassen?:

•Gode samtaler

•Kreative aktiviteter

•Fysiske aktiviteter

•Lese aviser

•Matlaging og måltider

Vi har også mulighet til å gi individuell oppfølging med støttesamtaler når man er på Møteplassen.

 

Ukeplan: 

Mandag: Kreativ stund. Aktiviteter planlegges ut fra innspill fra brukerne, og aktivitetene ledes gjerne av brukerne når noen har noe de vil prøve ut. Vi har holdt på med tegning, maling, kortlaging, og eksperimentert med andre teknikker. Målet er å finne et fristed der man kommer i flytsone, og at man har det bra i fellesskapet. Det er ikke fokus på at man må være «flink», og hvordan resultatet ser ut.  Alle positive følelser fremmer god psykisk helse.  

Tirsdag: Middag kl. 13.00. Måltidene planlegges av brukerne i samarbeid med personal. Det legges opp til deltagelse i alle gjøremål som innkjøp, matlaging, servering og opprydding. Middag koster kr. 80.

Onsdag: På onsdager er møteplassen stengt for brukere. Onsdager brukes til tverrfaglige møter, kompetanseheving og individuell oppfølging. 

Torsdag: Tur kl. 11.00-13.30. Møteplassen holder stengt, og tilbudet foregår ute. Turene planlegges ut fra innspill fra brukerne. Egenandel på kjøregodtgjørelse forekommer.

Fredag: Ukeslutt kl. 12.00 med varm lunsj. Det legges til rette for deltagelse i gjøremål og planlegging. Siste fredag i måneden er det Husmøte hvor alle brukere har mulighet for å sette opp saker og delta i diskusjoner omkring utforming av tilbudet. Varm lunsj koster kr. 40. 

 

Billedterapigruppe

Hver fredag fra uke 7 er det tilbud om bildeterapigruppe via Møteplassen fra kl. 14.15-15.45. Formålet med gruppen er å bedre livskvalitet gjennom kreativ utfoldelse og utforskning av bestemte tema som har vist seg å være viktige i en endringsprosess.

Les mer om tilbudet her (PDF, 119 kB). Ta kontakt med Beathe for mer informasjon. 

 

 

Møteplassens Facebook side

Følg oss gjerne på Facebook, og se kommende aktiviteter på Møteplassen sin Facebook-side. 

 

Du kan ikke benytte deg av Møteplassen sitt tilbud dersom du er påvirket av rusmidler.

Kontakt

Beathe Dømbe
Psykiatrisk vernepleier
E-post
Telefon 415 32 494