Marihøna barnehage

 

 

Marihøna barnehage er en toavdelings barnehage som ligger midt i Leknes sentrum. Vi har et flott uteområde som nylig er oppgradert med husker og sklier og vi har sykkelvei rundt hele barnehagen. Vi kan dele uteområdet i to, der vi har mulighet for å dele barna i mindre grupper ute også. Vi har nærhet til skog og mark. Vi er ofte på turer i marka ved flyplassen eller vi går til kråkeskogen ved Lofothallen.


 

Barnehagen var opprinnelig et bolighus og har gjennomgått flere ombygginger og fremstår i dag som en moderne barnehage med fine lokaler. Barnehagen har to etasjer, og har plass til 36 barn i alderen 0-6 år.

På avdeling sommerfuglene finner vi de yngste barna og på avdeling Marihøna holder e eldste barna til.

Marihøna barnehage jobber med vennskap, sosial kompetanse og voksenrollen. Fokus er å bygge gode relasjoner både mellom barn-barn og barn- voksen. Vi jobber for å legge til rette for et godt og inkluderende lekemiljø hvor vi også jobber med å gjøre rommene innbydende for god lek.

Barnehagen er med i satsingene Inkluderende barnehage- og skolemiljø og læringsmiljø og pedagogisk analyse.

Personalet består av renholder, to assistenter, en fagarbeider og 4 barnehagelærere. Vi har i tillegg en lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget.

Vår visjon er: «Trygghet og vennskap gjør godt i sjel og sinn»

Kontakt

Marihøna barnehage
Styrer: Mona Saupstad
E-post
Telefon 76 08 28 05

Adresse

Elvegårdsveien 12
8370 Leknes