Byfest

ARN 2019 blir en stor sykkelfest langs løypa, men ikke minst i Leknes sentrum. I år vil kortesjen og rittet kjøre gjennom Storgata to ganger, og Leknes vil stå på hode med aktiviteter og muligheter for lag, organisasjoner og næringsliv å vise seg frem og bidra til folkefest i Leknes.

Leknes vil komme til å bli avstengt for biltrafikk store deler av dagen den 15. frem til rytterne passerer mållinja i fem-tida på ettermiddagen. Prosjektorganisasjonen vil jobbe for å legge best mulig til rette for arrangementet i Leknes i samarbeid med handelsstanden, gåreiere og næringslivet forøvrig.

For næringslivet vil arrangementet være en fantastisk mulighet å vise seg frem på en positiv måte, lokalt, nasjonalt og internasjonalt og samtidig være med å markedsføre regionen og de verdier vi står for.

Oppgaver tillagt ansvarlig for byfest

  • Festområde Leknes (eller public village som det heter så fint)
  • Servering
  • Underholdning
  • Involvere næringslivet
  • Aktiviteter i løype
  • Pynting av Leknes

Leknes har tidligere hatt større arrangementer som for eksempel VG-lista i 2017 og det finnes god kunnskap på arrangementssiden. Lofothallen vil også på dette arrangementet bistå i planleggingen og gjennomføringen.

Etter hvert som planene skrider frem vil vi oppdatere med kart og informasjon om aktiviteter rundt sykkelrittet.

Hospitality

For næringslivet vil vi markedsføre muligheten av å opplev start eller målgangen sammen med rittets samarbeidspartnere og arrangører. Les mer om hospitality programmet her...

Registrer aktivitet

Vi ønsker å lage en liste over planlagte aktiviteter langs løypa og i målområdet, for egen planlegging og for å kunne gi til TV-produksjonen (ARN Media Book). Klikk på linken nedenfor for å registre din aktivitet. Registrer gjerne selv om dere ikke har alle detaljene på plass ennå, detaljer følges opp senere. 

Registrer aktivitet

Aktiviteter i sentrum

Etter hvert som aktivitetene i sentrum kommer på plass vil vi presentere aktørene her.

KEiiNO kommer!

Klikk for stort bilde https://www.keiino.com/ Den norske MGP-vinneren KEiiNO kommer til Leknes og skal holde gratiskonsert i sentrum under folkefesten.

De som gjør dette mulig er velvillige sponsorer: Lofotsenteret, Europharma og Sparebank 68̊ Nord.  Les mer om arrangementet i denne artikkelen...

Dans, drill og konsert med HMS Kongens Garde

HMS Kongens Garde vil bo på Vestvågøy mens Arctic Race of Norway er i Lofoten og Vesterålen. Den 15. vil det bli drill og mulighet for en svingom med en gardist i Leknes sentrum, men kun om du har bunaden på deg. Det planlegges også en spektakulær konsert i forbindelse med arrangementet.

Klikk for stort bilde

SNN Mini Arctic Race

SNN Mini Arctic Race er et sykkelritt for barn og unge i forbindelse med Arctic Race of Norway, arrangert av SpareBank 1 Nord-Norge. Det er gratis å delta og alle som sykler får en spesialdesignet grønn T-skjorte og medalje.

Klikk for stort bilde

Andre som vil bidra til festen

Kontakt

Sigve Olsen
Næringssjef
E-post
Telefon 76 05 43 74
Mobil 481 55 003
Rune Andreassen
Informasjonssjef
E-post
Telefon 76 05 60 87
Mobil 952 41 535