Byfest

ARN 2019 blir en stor sykkelfest langs løypa, men ikke minst i Leknes sentrum. I år vil kortesjen og rittet kjøre gjennom Storgata to ganger, og Leknes vil stå på hode med aktiviteter og muligheter for lag, organisasjoner og næringsliv å vise seg frem og bidra til folkefest i Leknes.

Leknes vil komme til å bli avstengt for biltrafikk store deler av dagen den 15. frem til rytterne passerer mållinja i femtida på ettermiddagen. Prosjektorganisasjonen vil jobbe for å legge best mulig til rette for arrangementet i Leknes i samarbeid med handelsstanden, gåreiere og næringslivet forøvrig.

For næringslivet vil arrangementet være en fantastisk mulighet å vise seg frem på en positiv måte, lokalt, nasjonalt og internasjonalt og samtidig være med å markedsføre regionen og de verdier vi står for.

Oppgaver tillagt ansvarlig for byfest

  • Festområde Leknes (eller public village som det heter så fint)
  • Servering
  • Underholdning
  • Involvere næringslivet
  • Aktiviteter i løype
  • Pynting av Leknes

Leknes har tidligere hatt større arrangementer som for eksempel VG-lista i 2017 og det finnes god kunnskap på arrangementssiden. Lofothallen vil også på dette arrangementet bistå i planleggingen og gjennomføringen.

Etter hvert som planene skrider frem vil vi oppdatere med kart og informasjon om aktiviteter rundt sykkelrittet.

Hospitality

For næringslivet vil vi markedsføre muligheten av å opplev start eller målgangen sammen med rittets samarbeidspartnere og arrangører. Les mer om hospitality programmet her...

Kontakt

Sigve Olsen
Næringssjef
E-post
Telefon 76 05 43 74
Mobil 481 55 003