Tilbyr psykososial hjelp på telefon

Familieenheten og psykisk helse har gått sammen om etablering av en psykososial informasjonstelefon for befolkningen i Vestvågøy kommune i forbindelse med korona-epidemien. Tjenesten vil være i drift fra tirsdag 24. mars.

De som ringer, får snakke med helsepersonell som inngår i denne tjenesten. Ved hjelp av en mobil sentralbordsløsning, settes den som ringer til en i teamet som er ledig. Blant de som skal svare, er f.v. Beathe Dømbe, Kim-Remi Sandvær, Mari Caesar og Grete Skulbru.Klikk for stort bilde

-Vi vet at isolasjon kan føre til engstelse og bekymring. Vi ønsker å være tilgjengelig for våre innbyggere i en krevende tid. Det er viktig å presisere at det ikke ytes helsehjelp på telefonen, men veiledning og råd på temaer som føles vanskelig, enten man er ung eller voksen. Det skal være veldig lav terskel for å ringe oss, ikke nøl med å ta kontakt  sier avdelingsleder ved psykisk helse og rus Kristoffer Johansen.

Telefonnummer: 90545530

Åpningstid: mandag - fredag: 10:00 – 14:00

Vestvågøy kommune oppfordrer alle til å dele bildet under denne teksten, som inneholder en kort infotekst om tilbudet, og ikke minst telefonnummeret.Klikk for stort bilde