Viktig melding

Tilbakela over 1725 km på åtte dager

I løpet av høsten har 212 entusiastiske syklister tråkket for harde livet ved Leknes Bo- og Servicesenter. 

To seniorer på Motiview-sykler, klipper rødt silkebånd - Klikk for stort bilde Vestvågøy frivilligsentral

 

To ganger per uke har gjengen deltatt på «Motiview» og konkurrert med 251 andre lag fra 10 forskjellige land i «Road Worlds for Seniors». En imponerende etappe er tilbakelagt, og gjengen på Leknes stakk av med 37. plass av 251.

 

Tre seniorer sittende med diplom og medaljer - Klikk for stort bildeDisse tre stakk av med de øverste rangeringene etter å ha tråkket lengst av alle på Leknes: 1. plass til Anna Angelsen (til høyre). 2. plass til Margaret Karlsen (til venstre). 3. plass til Thorvald Fredriksen (i midten) Vestvågøy frivilligsentral

 

Ønsker du å være med? 

Gjengen sykler videre, hver tirsdag og torsdag gjennom året. Dette har blitt en populær aktivitet, med mye stå-på-vilje og godt humør – med god hjelp fra frivillige ved Leknes Bo- og Servicesenter.

 

Seniorer sykler foran en skjerm som viser landskap - Klikk for stort bilde Vestvågøy frivilligsentral

 

Vi trenger flere Motiview-sykler! 

Denne aktiviteten er blitt så populær at vi gjerne skulle kunnet tilby flere sykler. Under konkurransen var vi så heldige å få låne sykkel fra Lekneshagen Bofellesskap og fra Vestvågøy sykehjem, noe som var til stor hjelp. Nå ser vi et behov for flere tilgjengelige sykler permanent. Vestvågøy frivilligsentral eier tre Motiview-sykler per i dag, så gi oss gjerne beskjed om du har en eller to å donere bort.