Telefoni-problemer

Vestvågøy kommune opplever i dag at telefonforbindelsen til kommunens sentral er ute av drift.

-Feilsøkingen har vist at dette ligger utenfor kommunen, og Telenor har opplyst at de har feil på en sentral. Vi kan med andre ord ikke gjøre noe med dette, ut over å følge opp Telenor tett. Vi forventer at feilen rettes så snart som mulig da den ikke bare rammer rådhuset, men alle kommunale enheter koblet til kommunens sentral, sier leder for IKT, Kjetil Jørgensen.

Det er etablert midlertidig telefonforbindelse innenfor helsetjenester, og da man forventer rask retting fra Telenors side, vil man foreløpig ikke publisere oversikter over alternative telefonnumre til ansatte.
-De fleste kommunalt ansatte har ikke et kommunalt mobilabonnement, og det vil ikke være riktig å sluse jobbtelefoner over til ansattes private telefonnumre, sier leder for informasjonsenheten, Rune Andreassen.
Skulle feilen vedvare, vil det komme informasjon om midlertidige numre på de forskjellige kommunale enhetene.
Siste oppdatering fra Telenor om rettetidspunkt for feilen er at feilen skal være rettet innen klokka 16.00