Svarholt først ut

Samtlige 10 klasser på Svarholt skole har tatt refleksvest-utfordringa fra Vestvågøy kommune.

Mandag fikk vi på informasjonsenheten 10 klassebilder, og de vil vi gjerne dele med andre skoler og øvrige innbyggere i kommunen vår.

Dette betyr også at alle klassene på Svarholt er med i trekningen av en fritt valgt bussreise innad i kommunen vår, altså en «charterbuss» som elevene selv bestemmer hvor skal gå. Det er transportselskapet Boreal som stiller med denne premien, da selskapets sjåfører er aktive pådrivere for at alle myke trafikanter skal ha refleks.

Kommunalsjef for oppvekst, Pål Einar Røch Johansen, er imponert over engasjementet på Svarholt, og han håper de andre skolene følger opp.

-Refleksvest er enda viktigere denne vinteren, da det ser ut til at vi må vente en stund på snøen. Da blir det ekstra mørkt, og det er dessverre ikke alle steder det er gang- og sykkelvei, sier kommunalsjefen.

Det er til slutt ordfører Remi Solberg som skal foreta trekningen i denne noe uhøytidelige konkurransen vår.

I mellomtiden venter vi spent på flere bilder.

PS: Refleksbilder sender dere til rune.andreassen@vestvagoy.kommune.no

Her kommer Svarholt-klassene, i stigende rekkefølge:

Klikk for stort bilde1. klasse ved Svarholt skole, skoleåret 18/19

Klikk for stort bilde2. klasse ved Svarholt skole, skoleåret 18/19Klikk for stort bilde3. klasse ved Svarholt skole, skoleåret 18/19Klikk for stort bilde4. klasse ved Svarholt skole, skoleåret 18/19Klikk for stort bilde5. klasse ved Svarholt skole, skoleåret 18/19Klikk for stort bilde6. klasse ved Svarholt skole, skoleåret 18/19Klikk for stort bilde7. klasse ved Svarholt skole, skoleåret 18/19Klikk for stort bilde8. klasse ved Svarholt skole, skoleåret 18/19Klikk for stort bilde9. klasse ved Svarholt skole, skoleåret 18/19Klikk for stort bilde10. klasse ved Svarholt skole, skoleåret 18/19