Still spørsmål om smittevern til kommuneoverlegene

Det er nå mulig å stille direkte spørsmål per epost til Vestvågøys kommuneoverlegeteam.Klikk for stort bildeVestvågøys kommuneoverlegeteam består av Øydis Hana, Eva M.K. Nordberg og Øystein Tollåli.

Ved å sende en epost med spørsmål om det du lurer på om smittevern til korona@vestvagoy.kommune.no vil du kunne få svar i den utstrekning de tre kommuneoverlegene har tid til å svare.

Er det spørsmål som kommuneoverlegene vurderer som særlig relevante for allmennheten, vil de bli brukt i en såkalt FAQ her på vår hjemmeside. FAQ står for "frequently asked questions" i fall noen lurer på forkortelsen. Det vil ikke stå hvem som har stilt hvert enkelt spørsmål.

Dette er ikke en konkurranse i å stille de beste spørsmålene, så ikke vær redd for å stille det du kanskje tenker er "dumme spørsmål". Det finnes ikke dumme spørsmål i den situasjonen vi befinner oss i nå.

Hvert eneste smittebegrensende tiltak har en betydelig egenverdi i tiden fremover.

NB: Ikke still spørsmål som utleverer deg selv eller din helsesituasjon. Denne og spørsmål- og svartjenesten er ikke et alternativ til en legekonsultasjon. Tjenesten er orientert rundt smittevern, og målet med den er å begrense utberedelse av koronasmitte i vår kommune.

Da det er stort press på kommuneoverlegene, kan du ikke regne med å få svar samme dag.

Vestvågøy kommune har aldri vært i en lignende situasjon før, men vi forsøker å informere så bredt og relevant vi kan. Skulle det være at informasjonstiltak vi igangsetter, ikke fungerer etter hensikten, fjerner vi dem.