Sheriffens korona-råd

Sheriffen av Leknes, Tor Olav Eidem, ga oss VG-lista på rådhusplassen i 2017. Nå tar han på seg hatten igjen, og viderebringer helsemyndighetenes korona-råd.Klikk for stort bilde

Vestvågøys kommuneoverleger håper sheriffens budskap blir fulgt av befolkningen, for hvis vi alle sammen klarer å begrense den sosiale aktiviteten til at vi holder oss til fem personer, utenfor de man bor sammen med, vil det bli mindre smittespredning. I tillegg blir det mye enklere å drive smitteoppsporing. For smitteoppsporingsteamet er det stor forskjell på om en smittet har hatt fire nærkontakter, og ikke førti.

I tillegg skal vi fortsette å holde avstand. Helst to meter, og minimum en meter. Men det er kun for en kortere periode, noe også sheriffen av Leknes illustrerer så aldeles forbilledlig i denne videoen. Vestvågøy kommune ser gjerne at sheriffens budskap når så mange som mulig, og at det er videoen som sprer seg, og ikke viruset.

Her kan du se sheriffens informasjon til befolkningen.

Stor takk til Tor Olav Eidem for hovedrolle, regi og produksjon.