Nyhetsbrev uke 1/22

Ønsker alle nyhetsbrevets trofaste lesere et godt nytt år!

  

Velkommen til nye fiskefartøy i Vestvågøy

Det skjer mye positivt på næringsområdet i Vestvågøy og denne uka hadde ordfører, havnesjef og næringssjef gleden av å ta i øyensyn to nye, vakre båter på Ballstad. Det vanket blomster og plakett med kommunevåpenet, som seg hør og bør.

Gratulerer Ole Jacob og Arnt med "Sandholmen"!

"Sanholmen" er bygget av GOT Skogsøy i Mandal og er knappe 11 meter lang.  Båten eies av Ole Jacob Wangsvik og Arnt Johansen gjennom selskapet Skottnesfisk AS.

Ordfører og havnesjef overrekker Ole Jacob Wangsvik og Arnt Johansen blomster og plakett med kommunevåpen.  
Sanholmen ved kai på Ballstad  

Gratulerer Ketil og Rune med "Ke-To"!

"Ke-To" er også bygget av GOT Skogsøy i Mandal og er knappe 21 meter lang. Båten eies av Ketil Tetlie og sønnen Rune Tetlie gjennom selskapet Joker Fisk AS. 

Ordfører og havnesjef overrekker blomster og plakett med kommunevåpen til Rune Tetlie og Ketil Tetlie.
Ke-To ved kai på Ballstad
Vestvågøy kommune er glad for den store satsingen begge rederiene gjør i Vestvågøy og håper at kommunevåpenet får godt synlig plass ombord.

Vestvågøy er en av landets største fiskerikommuner målt i antall fartøy og aktive fiskere. Oversikt over fiskefartøy registrert i Vestvågøy, i henhold til Fiskeridirektoratets fartøyregister, har vi lagt ut på våre nettsider. (ikke helt oppdatert med de siste nyanskaffelser).

Statistikk koronavaksine

Det har vært full fart med vaksineringa den første uka av det nye året. Siden vi sist rapporterte på julaften har 604 vestvågøyværinger fått en ny dose, de fleste dose 3, men gledelig nok også 13 som har fått sin første dose.  

   Uke 52   Endring   Uke 01 
Dose 1      9 013          13     9 026
Dose 2      8 338          21     8 359
Dose 3      3 135        570      3 705
Sum   20 486        604   21 090


I tillegg til dette er det i romjula satt om lag 200 doser på personer som er innbyggere i andre kommuner, og derav ikke kommer inn på vår statistikk. God tilgjengelighet har gjort det enkelt for alle som er i kommunen å få den vaksinen de skal ha.

Statistikken ser slik ut pr torsdag 6/1-22:

Det er vaksinering alle dager også neste uke. Det er bare å komme innom. Tid og sted finner du er...

Thomas er på plass

Vår nye informasjons- og beredskapsansvarlige Thomas Thomassen (47) har hatt sin første arbeidsuke i Vestvågøy kommune. Som de fleste kjenner til kommer Thomas fra Politiet og han er også lokalpolitiker i Vestvågøy. Det har vært en hektisk uke med opplæring og deltakelse i ulike beredskapsmøter. 


Næringssjef Sigve Olsen er glad for styrkingen av organisasjonen og at han i større grad kan fokusere på sine primæroppgaver. I en overgangsperiode vil det likevel være behov for en overlapping og da i hovedsak på informasjonsarbeidet. Saker til nyhetsbrevet meldes fortsatt inn til Sigve som tidligere.

Fikk du med deg disse sakne siden forrige nyhetsbrev?

Nytt kjøremønster Gravdal/Haug fra 5. januar

FV 7618 Haugveien fra nr. 351 til nr. 333 stenges fra 5. januar. Les saken her...

Daglig vaksinering

Vaksineteamet tilbyr koronavaksinering alle hverdager - drop-in eller timebestilling. Du kan ta influensavaksine samtidig om du vil. Les mer her...

Rutiner for koronatesting og åpningstider

Du tester deg  deg selv og registrerer deg på nett om du er positiv. Les mer her...