Nyhetsbrev fra Vestvågøy kommune uke 51

Her kommer denne ukens nyhetsbrev. Har du innspill til hva vi bør opplyse om? Eller spørsmål? Ta kontakt.

Kommuneansattes julegave gikk til...

Skipper Fred Hansen på redningsskøyta «Det Norske Veritas» viser fornøyd frem julegaven fra kommunen. - Klikk for stort bildeSkipper Fred Hansen på redningsskøyta «Det Norske Veritas» viser fornøyd frem julegaven fra kommunen. Hvert år er det satt av en pott på 10.000 kroner til julegaver for ansatte i kommunen. De siste årene har det vært vekslet annethvert år mellom å dele ut en eske konfekt til hver enkelt eller å donere pengene til et godt formål. I 2013 ble julegaven gitt til de tyfonrammede på Filippinene, i 2015 sto Kreftforeningen for tur og i år går pengene til Redningsselskapet. Lofotposten var på plass under overrekkelsen på Ballstad - les saken her.

Tildeling av midler fra næringsfond

Søknadene ble behandlet av Næringsutvalget i møte den 18. desember. Her er oversikten over hvem som fikk og hvem som ikke fikk støtte.

Effektivitetsanalyse 2015-2016 – resultater for  Vestvågøy kommune

Kommunal- og moderniseringsdepartementet la i forrige uke fram en effektivitetsanalyse for kommunene. Den ser på utvikling i kommunenes effektivitet fra 2015 til 2016. Vestvågøy kommune var inne på listen over kommuner som hadde falt mest i effektivitet fra 2015 til 2016. Her forsøker vi å forklare hvorfor.

Vakkert julespill på Fygle skole

Tirsdag denne uken var det tid for årets julespill ved Fygle skole. Elevene leverte en kjempeforestilling. Under her kan du se noen av høydepunktene.

 

Nytt om navn

  • Lene Vibeke Johnsen har takket ja til stilling som avdelingsleder ved korttidsavdelingen, Vestvågøy sykehjem.
  • Inger-Marie Andreassen har takket ja til stilling som avdelingsleder Lekneshagen bofellesskap.
  • Tanja Solberg er ansatt som sykepleier ved Lekneshagen bofellesskap.
  • Monica Rasmussen er ansatt som sykepleier ved Lekneshagen bofellesskap.
  • Victoria Maria Henden er ansatt som sykepleier ved Lekneshagen bofellesskap.
  • Line Abrahamsen Krogtoft er ansatt som sykepleier ved Lekneshagen bofellesskap.
  • Thea Nilsen, helsefaglærling ved Vestvågøy sykehjem, ble kåret til årets lærling.

Gratulerer til sju nyutdannede sykepleiere

Totalt 18 stykker fra Lofoten og Vesterålen fullførte nå før jul det desentraliserte sykepleierstudiet gjennom Nord universitet, sju av disse høre hjemme i Vestvågøy. Gratulerer så mye til Alexandra Larsen, Anja Røste, Mariell Hansen, Line Cathrin Bjørnstad, Lena RøsteKjetil Rist og Maddy Sondey! Se bilde av avgangskullet og les mer her.

Dette er årets siste nyhetsbrev fra Vestvågøy kommune. Vi benytter anledningen til å ønske alle sammen god jul og et godt nyttår!

Har du innspill eller spørsmål til kommunens nyhetsbrev? Send e-post til erik.magnus.samland@vestvagoy.kommune.no