Meld deg på åpning av folkeundersøkelse!

"Fra WUHAN til VESTVÅGØY" - tirsdag 14.juni klokken 11.00. på Vest-Lofoten videregående skole.

Etter drøye 2 år med pandemi ønsker Vestvågøy kommune å samle erfaringer fra både innbyggere og ansatte. Det har foregått et utbredt samarbeid i kommunen og pandemien har berørt oss alle.

Før vi ser fremover ønsker vi å hente ut verdifull kunnskap fra denne tiden. Som lokalsamfunn kan vi dra nytte av erfaringene vi har gjort oss i møte med nye utfordringer.

I samarbeid med Silo. har Vestvågøy kommune laget en tidslinje som tar deg gjennom små og store milepæler fra da viruset først ble kjent i januar 2020, til gjenåpningen i februar 2022.

Du inviteres til åpningen av folkeundersøkelsen tirsdag 14. juni klokken 11.00 på Vest-Lofoten videregående skole.

Du melder deg på ved å sende epost til hilde.holand@vestvagoy.kommune.no

Ei feststemt arbeidsgruppe inviterer deg til å delta! Karin Skarby

Det vil bli lett og feststemt servering.
Velkommen!