Laget midlertidig vei

Vest-Lofoten Næringsforening, med Geir Kristian Johansen i spissen, har nå lagt til rette for en midlertidig vei mellom Lofoten Bakeri og Fagmøbler.

-Dette er for å gi bedre adkomst til denne delen av Storgata mens det jobbes her, redegjør Johansen, kanskje mest kjent som Plate-Geir.Klikk for stort bilde

Han kan fortelle om velvilje fra alle hold, både når det kommer til tilltatelse til bruk, bortkjøring av snø, tilsagn om grusing og oppmerking av veien.

Vestvågøy kommune setter pris på det private engasjementet i saken, og minner om hvor viktig det er å holde lav fart når man bruker denne adkomsten, da fotgjengere og andre kjørende ikke forventer trafikk her.

Husk at nyheter om Storgata-prosjektet publiseres fortløpende i Storgata-seksjonen.