Kommunestyresalen shinet og klar

De folkevalgte møter onsdag 20. mai til "fysisk" kommunestyremøte og kan da glede seg til oppusset sal med forskriftsmessig plass til alle representantene.

I perioden hvor rådhuset har vært stengt har driftspersonalet i kommunen fått mulighet til å gjøre sårt tiltrengt vedlikehold i kommunestyresalen, og samtidig legge til rette for at kommunestyret kan ha møter med nødvendig avstand mellom representantene.

Klikk for stort bildeSliping og flere lag med lakk har ført parketten tilbake til fordums prakt. Ombygging og flytting av flyglet til podiet har også gitt ekstra gulvplass. Vaktmester Ole Martin Romuld er svært fornøyd med å kunne ta i mot de folkevalgte i oppusset sal, med god korona-plass.

Klikk for stort bildeVaktmester Ole Martin Romuld har sammen med Bjarne Juhl Nilssen og Are Johansen gjort kommunestyresalen klar for fysiske møter igjen.