Inviterer næringslivet på frokost og lunsj i desember

Vest-Lofoten Næringsforening inviterer til møter for næringslivet - 7/12 til lunsj på Sørvågen og til frokost på Leknes 9/12.

Onsdag 7. desember kl 12.00-13.30

inviterer Vest-Lofoten Næringsforening til næringslivslunsj i samarbeid med Lofotrådet hos The Tide, Sørvågen hotell.

Program

• Lofotrådet v/daglig leder Gaute Wahl og leder for Lofotrådet Elisabeth Mikalsen orienterer om Lofotrådets sitt arbeid og funksjon
  • Karriere Ofoten, Lofoten og Vesterålen, Nordland fylke v/ leder Ingvill Moen Hovlund orienterer om Lofoten Karrieresenter.
    De forskjellige alternative veiene frem mot fag- og svennebrev vil bli presentert.
    Personer som ønsker mer info vil bli kontaktet i etterkant for individuell oppfølging.

Det blir satt av tid til spørsmål.

Til dere som ønsker lunsj: Havet restaurant disker opp. Pris på lunsj kr 250,- inkl. kaffe. Lunsjen serveres kl. 12.

Påmelding sendes til post@vlnf.no innen 5. desember, gi beskjed om eventuelle allergier.

Fredag 9. desember kl. 08.30

inviterer Vest-Lofoten Næringsforening til næringslivsfrokost i kantina på Rådhuset til Vestvågøy kommune.

Program

• Ordfører Anne Sand ønsker velkommen.
  • Kommune direktør Morten Dyrstad orienterer om blant annet budsjettet for 2023.
    Inkludert viktige orienteringer, og sentral informasjon for næringslivet
    De Forskjellige alternative veiene frem mot fag- og svennebrev vil bli presentert.

Til dere som ønsker å starte morgenen med en god frokost: Susanne Eltoft disker opp med deilig frokost i kantinen. Pris for frokost kr 100.

Påmelding til post@vlnf.no innen 5 .desember

Sten Roger Sandnes