Første korona-tilfelle i Vestvågøy

En person bosatt i Vestvågøy er nå innlagt med koronasmitte. Nordlandssykehuset Lofoten og Vestvågøys kommuneoverlegeteam driver nå med smitteoppsporing.

-At vi nå har fått det første tilfellet av påvist koronasmitte, betyr ikke at vi har tapt kampen mot utberedelsen av viruset i Vestvågøy-samfunnet. Jeg vil heller velge å se det som at vi har klart å holde stand lenge, og på den måten gitt helsevesenet i kommunen vår tid til å rigge seg for det som må komme, sier ordfører Remi Solberg.Klikk for stort bilde

-Jeg vil derfor skryte av befolkningen i kommunen som ved å være lojale overfor bestemmelsene har gitt oss et lite forsprang. Vi vet at dette blir krevende, men jeg velger å være optimist, og jeg har full tillit til det kommunale apparatet, på alle felt, som nå er rede til å yte maksimalt, fremholder Solberg.

Han sender hilsner, varme tanker og ønske om rask bedring til den som er smittet, og ber den som er rammet stole på at det nå står dedikerte helsearbeidere klare til å hjelpe.

Hold deg oppdatert på vår temaside for korona og smittevern.