Etterlysning: vikarer barnehager!

Vi etterlyser flere kollegaer som har lyst til å skape gode barndomsminner i barnehager.

Vi er på jakt etter deg som.

• deg som har et stort hjerte for at barn skal føle trygghet
  • deg som kan gi omsorg, har humor og kan leke og tøyse
  • deg som lett kan ta initiativ til aktiviteter på egen hånd
  • deg som er en voksen og ansvarsbevisst
  • deg som holder avtaler og fleksibel på arbeidstider mellom 0700-1700

Det viktigste for oss er å finne deg som genuint har lyst til å jobbe i barnehage NÅ. Hvis du har en hobby og fritidsinteresse som enkelt kan kombineres med en hektisk barnehagehverdag og du i tillegg er fleksibel og i godt humør, kan du være den vi søker. Personlig egnethet vektlegges.

Det er en fordel med erfaring fra barnehage, men du vil få opplæring i hvordan du blir vikar i barnehagene i Vestvågøy.

For å kunne arbeide i barnehage må du levere politiattest, vi hjelper deg med dette.

Du må beherske norsk muntlig svært godt, og ha avlagt norskprøve A2 skriftlig og nivå B1 muntlig om du ikke har morsmål norsk, svensk eller dansk.

Aktuelle søkere settes på vikarliste som brukes av alle barnehager i kommunen.

Vi ønsker deg velkommen som søker. Syns du dette høres som noe for deg? Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby!

Ta kontakt med Evy Leonhardsen, styrer i Arken og Bjørnhaugen barnehager tlf. 95443710 bjornhaugen.barnehage@norlandia.com eller Ingunn Abrahamsen, fagleder barnehage, Vestvågøy kommune, tlf. 97142137, ingunn.abrahamsen@vestvagoy.kommune.no

Ingunn Abrahamsen
Rådgiver barnehage