Energi-/klimastilling bygg  –  Vestvågøy Eiendomsdrift KF

Ledig fra 1. juli 2018: 100 prosents stilling med ansvar for energi- og klimaarbeidet knyttet til kommunale bygninger.

Hjemmesiden til Vestvågøy kommune Eiendomsdrift ligger her: http://www.eiendomsdriftkf.no/index.php - Klikk for stort bildeHjemmesiden til Vestvågøy kommune Eiendomsdrift ligger her: http://www.eiendomsdriftkf.no/index.php Vestvågøy eiendomsdrift KF har ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av bygningene til Vestvågøy kommune. Vi er 51 ansatte som  for  tiden håndterer  ca. 68500 m2  bygningsmasse.

Arbeidsoppgaver i stillingen:

• Kartlegging og dokumentering av inneklima og energiløsninger i eksisterende bygg, samt planlegging og gjennomføring av nødvendige klima- og energiøkonomiseringstiltak.

Kvalifikasjonskrav:

• Utdanning som ingeniør/sivilingeniør innenfor relevant fagområde.
  • Erfaring innenfor arbeidsområdene bygg, VVS og automasjon er en fordel.
  • Erfaring fra energiøkonomiseringsarbeid vektlegges.

Personlige egenskaper:

• Vi søker en person som har evnen til å jobbe selvstendig, som også liker teamarbeid.

En kollega som er omgjengelig og serviceinnstilt, og som bidrar til trivsel og godt arbeidsmiljø. Personlig egnethet og gode kommunikasjonsevner er viktig for oss.

Stillingen krever at man behersker norsk skriftlig og muntlig.

Annet:

• Søkere må ha minimum førerkort klasse B, og disponere egen bil.

Vi kan tilby:

• Lønn etter avtale.
  • Flyttegodtgjørelse.
  • Tariffestede pensjons- og forsikringsordninger.
  • Velferdstiltak, blant annet treningsavtale.

Ansettelse skjer for øvrig på vilkår som fremgår  av lover, reglement og gjeldende tariffavtale.

Prøvetiden er seks måneder i faste stillinger.

Søknadsfrist: 1/3 - 2018.

Nærmere opplysning om stillingen rettes til:

Arild Jakobsen, daglig leder Vestvågøy eiendomsdrift KF

For mer informasjon om Vestvågøy Eiendomsdrift KF og Vestvågøy kommune, se våre hjemmesider: www.eiendomsdriftkf.no og www.vestvagoy.kommune.no

Søknad med CV og bekreftet kopi av attester og vitnemål sendes:

arild.jakobsen@vestvagoy.kommune.no

Vestvågøy Eiendomsdrift KF