Dette skjer på Meieriet kultursenter

Søndag 2. mai kan du oppleve Sigvart Dagsland, en av landets fineste og beste vokalister, på Meieriet kultursenter og litt lengre ut i måneden, nærmere bestemt 20. mai, står country- og americana-bandet Hollow Hearts på scenen vår i Fryseriet.

Klikk for stort bilde 

Spaserstokk-billetter til Sigvart Dagsland

Gjennom ordningen Den kulturelle spaserstokken kan vi nå tilby 20 rabatterte billetter til konserten med Sigvart Dagsland 2. mai kl. 20.00. Tilbudet gjelder kun for pensjonister og billettene til konserten kjøper du enten på nett eller på vår automat i Meieriet kultursenter. Spaserstokkbillettene er i salg fra onsdag 28. april k. 15.00.

2/5: Sigvart Dagsland med band

Opplev en av landets fineste vokalister på Meieriet kultursenter! En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er et møte med en artist som behersker publikumsrommet til fulle. Gjennom sin totale tilstedeværelse og uovertrufne stemme tar han mennesker med seg; fra det sårbare menneskelige til kraftfulle stemninger og vokalprestasjoner. Alltid med et skrått og tidvis gapskrattende blikk på tilværelsenes mange fasetter. Alltid med en dyp respekt for de bånd som binder artist og publikum, forteller og lytter i sammen. I bagasjen har han låter fra sitt nyeste album RØST, samt høydepunkt fra hele sin karriere.

Med seg på scenen har han et glimrende band, bestående av:
Piano: Torjus Vierli
Fiolin: Ingrid Marie Willassen
Bratsj: Stig Ove Ose
Cello: Nikolay Girunyan
Lydtekniker: Helge Lervik

Billetter til konserten kjøper du enten på nett eller på vår automat i Meieriet kultursenter.

Konserten er en produksjon i regi av Scene Finnmark.

2/5: Hollow Hearts

Klikk for stort bilde
Hollow Hearts - en livat kvartett fra nord som bergtar publikum med sin autentiske og hjertevarmende tilstedeværelse i musikken. Historiefortelling og musikalske uttrykk blir sømløst og elegant flettet sammen. Bandet er kjent for sine imponerende instrumentferdigheter og finessen de legger i vokalharmoniene. Spilleglede er det aldri mangel på når Hollow Hearts inviterer til konsert.

Hollow Hearts har siden debuten i 2017 sluppet tre studioalbum - ‘Annabelle’(2018), ‘Travelling Songs’(2019) og ‘Peter’(2019). Ordet på gata sier at bandet nå jobber med sitt fjerde album. Nylig slapp de singelen ‘Reminiscence’ som første smakebit på det nye materialet.

Bandet har gjestet flere av landets store festivaler som Buktafestivalen, Øyafestivalen, by:Larm, Bergenfest, Rakettnatt og Festspillene i Nord-Norge m.fl.. Høsten 2019 reiste de på en imponerende turné hvor de spilte over 50 konserter både i Norge, Tyskland og Sveits i forbindelse med slippet av albumet ‘Peter’. I tillegg har bandets medlemmer hver for seg lang fartstid som musikere ved andre konstellasjoner.

Våren 2021 reiser Hollow Hearts ut på en akustisk turné i Nord-Norge. Her vil publikum få høre låtene pakket inn i nydelig, tilbakelent strengespill, hvor historiefortelling og sangtradisjon virkelig får skinne.

Medlemmer: Ida Løvheim (vokal, gitarer, trekkspill, autoharpe)Ida Karoline Nordgård (vokal, el.bass, akk.gitar) Christoffer Nicolai Mathisen (vokal, gitarer, pedal steel, dobro)Mikael Pedersen Jacobsen (vokal, trommer, mandolin)

Billetter til konserten finner du her.