Delta på etablererkurs i høst!

Har du en god idé? Har du lyst, vilje og engasjement til å starte din egen bedrift? 19. september og 3. oktober starter nye etablererkurs som hjelper deg på veien!

Etablererkurset gir deg kunnskapene du trenger for å etablere, utvikle og drifte en ny virksomhet. I løpet av kursprogrammet lærer du å lage en forretningsplan for bedriften din med støtte fra mentorer, gründerhjelpere i kommunen og andre næringslivsaktører. Du får tilgang på S-E-A-M fra Entreprenerdy, et unikt og nyttig planleggingsverktøy som loser deg gjennom hele etableringsprosessen.

I tillegg til engasjerte veiledere får du et faglig og sosialt nettverk med de andre deltakerne, og sparringspartnere som heier på deg og din idé.

Etablererkurset består av ni nettsamlinger over åtte uker. To av kursene går på dagtid, og to går på ettermiddager og lørdager.

Påmeldingsskjema og informasjon om kursene finner du her...

Kort om etablererkursene

Nordland trenger flere gründere og nye bedrifter! På oppdrag fra Nordland fylkeskommune og Innovasjon Norge samarbeider Futurum Narvik, Egga utvikling i Lofoten og Vesterålen, Saltdal Utvikling, Rana utvikling og Mosjøen og Omegn Næringsselskap om å arrangere fire nettbaserte etablererkurs for oppstartsbedrifter i Nordland i høst.

• Kursene starter 19.9. og 3.10. og består av ni nettbaserte samlinger over åtte uker. Hver samling varer ca. 2 timer.
  • Mulighet for en fysisk samling etter gjennomført nettkurs
  • For at også dem som er i jobb skal kunne delta, tilbyr vi to kursserier; et på dagtid og et på kveldstid
  • Etablererkursene gir oppstartsbedrifter i Nordland kunnskapene de trenger for å etablere, utvikle og drifte en ny virksomhet. I løpet av kursprogrammet lager kursdeltakerne en forretningsplan med støtte fra mentorer, gründerhjelpere og andre næringslivsaktører
  • Kursdeltakerne får tilgang på et unikt og nyttig planleggingsverktøy S-E-A-M fra Entreprenerdy, som loser dem gjennom hele etableringsprosessen