Bygdebok Black Friday

Leter du etter ei hard pakke, med et innhold som varer en stund? Nei, vi snakker ikke om pappvin, men om bygdebøker.

Vestvågøy kommune er med i tiden, og vi har Black Friday vi også. Men du må handle på fredag 23. november hvis du vil benytte deg av dette knalltilbudet. Altså kun én dag, men du kan kjøpe så mange bokpakker du vil.

-Dette er så billig at det nesten gjør litt vondt, sier Ann-Hege Hansen og Berit Olsen i servicetorget til Vestvågøy kommune.

Bygdebøker 211118 - Klikk for stort bilde

Førprisen på pakka med alle ni bygdebøkene var opprinnelig 2.990 kroner, men i den senere tid har det vært et tilbud på alle for 1.500 kroner.

Men på fredag gir vi deg følgende pangtilbud:

Alle bygdebøkene for 990 kroner!

Og med på kjøpet får du Lofoten og Vesterålens Historie 1700-1837.

Boktilbudet varer fra klokka 08.00 til klokka 15.30 fredag 23. november. Bor du utenbys kan du bestille på telefon 760 56 000. Vi sender, men da tilkommer frakt.

Tar du turen innom servicetorget på Bygdebok Black Friday, kan du også kjøpe alle andre boktitler og DVDer for kun 10 kroner stykket. Se oversiktsbilde.

-Velkommen til å handle kortreiste kvalitetsgaver til en aldeles uslåelig pris, sier Ann-Hege Hansen og Berit Olsen.

PS: Servicetorget har så lite salg over disk, at det er ikke hensiktsmessig å tilby kortbetaling. Vi må derfor be bokkjøperne om å ta med seg kontanter.

Bøker i servicetorget 10 kroner stykket 211118 - Klikk for stort bilde