Hva er bra med å bo i kommunen vår? Hva er ikke godt nok i kommunen vår? Hva skal til for at vi skal tiltrekke oss nye innbyggere?

Mange veldig gode initiativ fra lag, foreninger og privatpersoner. Godt oppmøte på mange av arrangementene. Mye latter og glede.

Her kommer denne ukens nyhetsbrev. Har du innspill til hva vi bør opplyse om? Eller spørsmål? Ta kontakt.

Bli med inn i framtiden på Thon Hotel i Svolvær 19. april.

Marihøna barnehage har ledig stilling som barnehagelærer i 100% fast stilling fra 1. august 2018. Søknadsfrist 23.04.18.

Risaksla barnehage har to ledige stillinger som barnehagelærere uten lederansvar fra 15. august 2018. Søknadsfrist 02.05.18.

Til alle nye vestvågøyværinger av 2017 og 2018: Hold av ettermiddagen 18. april fra klokken 18 til 20. Da inviterer ordfører Remi Solberg til velkomstmøte på Meieriet kultursenter.