Fra november 2016 til november 2018 får unge kvinner født etter 1991 tilbud om gratis HPV-vaksine for beskyttelse mot livmorhalskreft.

Her kommer denne ukens nyhetsbrev. Har du innspill eller spørsmål. Ta kontakt.

Her kan du gå på do, her kan du kaste søppel, disse gatene stenges og her blir det lagt til rette for parkering.

Vi ønsker anbud på vinterdrift av kommunale veger fra høsten 2017 til våren 2021, med opsjon for sesongen 2021-2022.

Her er oppdatering fra Telenor i uke 26

Her er denne ukens nyhetsbrev fra kommunen. Har du spørsmål eller innspill? Ta kontakt.

Vestvågøy kommune har i den senere tid fått kritikk for ikke å være aktiv nok i forhold til utviklingen av reiselivsnæringen i kommunen vår. Vi er enige i at det er på høy tid at planverket oppdateres, men ønsker å nyansere bildet og fortelle litt om hva vi faktisk gjør.

Mandag 11. september 2017 er det stortings- og sametingsvalg. Her er informasjon om fra valgstyret i Vestvågøy kommune.

Er du spent på hvilke organisasjoner som har fått tildelt kulturmidler?

Her kommer ukens nyhetsbrev. Har du spørsmål eller innspill? Ta kontakt.