Vikingfestival

onsdag 9. august 2017 21:04 - søndag 13. august 2017 21:04

Informasjon

Kom til Lofotr og delta, lek og lær! Har du noen gang tenkt tanken: Hvordan ville det være å vandre rundt blant vikingene i Lofoten for over 1000 år siden?

Lyden av menn som gjorde våpen og skip klar til ferd sørover, lukten av mat og toner fra skalden som lager en ny sang til høvdingens ære. 

Lofotr Vikingfestival arrangeres for trettende gang 9.-13. august 2017 - et opplevelsesarrangement som formidler levende historie fra yngre jernalder. 

Her vil det være aktiviteter og opplevelser for enhver smak og alle aldre. Du kan for eksempel se teater eller risikere å møte på noen av vikingtidens overnaturlige vesener, lære om norrøne guder, delta i håndverksaktiviteter, selv konkurrere i historiske grener eller se på vikingene som trener til kamp, ro vikingskip, oppleve magikerkunster, høre foredrag og lære om den nye forståelsen av livet i vikingtid, og selvfølgelig oppleve markedsstemningen med atmosfære, mat, musikk og handel. 

Museets omgivelser og rekonstruksjoner gir et enestående utgangspunkt for en særegen festival med mulighet for helt spesielle opplevelser. 

Sted

Vikingmuseet på Borg
 

Kontakt

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk